м. Кодима розташоване в унікальній кліматичній зоні, де погодні умови в різні періоди року просто непередбачувані. Дощі, спека, морози або відлиги. Зимою висока циклічність змін мороз/відлига. Літом довготривала спека. Навесні та восени буває заливає дощами. В різні роки різні примхи природи. І це неабияк бентежить місцевих жителів.

Гіпсополімерний камінь (декоративний камінь) пройшов випробовування протягом 3-х років. Циклічність розмерзання приблизно 40 разів. Отже, його можна використовувати і для зовнішнього облицювання приміщень за умови відсутності прямого попадання на нього дощу або мокрого снігу. Він не втрачає кольору, не псується, і продовжує прикрашати будинки. Це - тераси, фронтони з подовженою крівлею, балкони та тераси тощо.

 

Переглядів: 476 | Додав: Magic | Дата: 26.12.2014 | Коментарі (0)

 В наш час актуальним постає питання, як вберегти тепло в середині приміщення, а не навпаки обігрівати ще й зовнішнє середовище. Не секрет, що понад 30% ( і більше) тепла втрачається через стіни, вікна, підлогу тощо. Не важливо чи то багатоповерхівка, чи то приватний будинок, побудованих десятки років назад, коли опалення було централізованим і значно дешевшим.
Як запобігти такій проблемі? Існує багато способів утеплення будинків. Дехто бачить вихід у застосувані пінопласту, обклеюючи ним зовні стіни, дехто всередині, що значно гірше (крім "паровохо ефекту між стіною та пінопластом попри обробку спеціальними грунтівками створюються "грибки"). Дехто в "повітряні подушки" стін заливає піну. А дехто використовує  інші сучасні методи, які є дійсно влучними в даному плані, але досить дорогі.
Я пропоную Вашій увазі використання штучного декоративного каменю в якості дешевшого і , водночас, унікального дизайнерського підходу, для утеплення приміщень. Чом ... Читати далі »
Переглядів: 1836 | Додав: Magic | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)